Column

Natuurreligie

Natuurreligie

01-05-2023

De Barden,Ovaten en Drüiden zijn de drie lagen van de Obot, de verpleegsters van de natuur. Dat is de natuurreligie van de groep bij stoneage. Ik ga daar in juni een ceremonie bijwonen en als het ware ‘dansen tussen de stenen’, zoals in de serie Outlander.

Ik zit nu zelf in het tweede jaar bij de Ovatengraad. Dat gaat vooral over de bomenleer, de heilige natuur waar wij mee werken vanuit het Ogham boek. Deze bosreis spoort je aan om de taal van de bomen en planten in het bos te leren door direct contact te maken met hun innerlijke essentie. De Ogham is de oudste manier van definiëren of in de volksmond voorspellen hoe het gaat komen. Je connectie met de natuur wordt dieper en je leert je eigen gevoel beter kennen en raakt erop afgestemd. Je voelt dat je ook een natuurwezen bent.

Word niet digitaal, maar blijf natuurlijk, omdat wij anders de connectie met Gaia kwijtraken. Dan gaat onze sprankeling weg. Laten we vooral menselijk op een levende wereld blijven.

In liefde voor de natuur.

Petra Busio

Workshops: Vrijdag 19 mei 13u-15u Automatisch schrift leren (In mijn praktijk) €40,- Woensdag 31 mei 20u-22u De Ovaten kring (Pannenhoef) €15,-

Meld je aan via de website

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum