bruisende zaken

Laat je verwennen

Laat je verwennen

01-05-2023

In Salon Piekfijn werk ik vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ik ben er voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliseert, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

‘Dit is mijn passie’

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, roodheid en pigment) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan! De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de vijf stappen:​ Reinigen, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen. Deze stappen komen uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod. De producten worden aangepast aan het huidtype en de behoefte die de huid op dat moment nodig heeft. Een heerlijke massage van gezicht, nek en decolleté mag natuurlijk niet ontbreken.

Kijk op de website voor de volledige aanbod en maak een afspraak

Venkelhof 68, Oosterhout • 06-49693011 • salonpiekfijn@outlook.comwww.salonpiekfijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4