bruisende zaken

Vergroot gericht je fysio skills

Vergroot gericht je fysio skills

01-05-2023

Het fysiotherapeutisch proces van binnenkomst tot behandelen bepaalt hoe je behandeltraject gaat verlopen. De tijd om dit goed te doen is vaak beperkt aanwezig, mede door de administratieve last in ons vak.

Masterclass klinisch redeneren

Leer vanuit klinisch redeneren, de juiste diagnose te stellen bij je fysiotherapeutisch behandeltraject. In deze 4 masterclasses leer je klinisch redeneren toe te passen, krijg je handvatten om dit proces soepel te doorlopen, de hulpvraag te begrijpen en middelen juist in te zetten. Zo stel jij een goede diagnose.

Er zijn 4 specifieke verdiepende onderwerpen per masterclass: verbinding met de patiënt (anamnese), diagnostiek (onderzoek), van diagnose naar behandeling (het behandelproces) en nazorg (evaluatie, huiswerk, follow-up).

bekijk alle info op www.semfa.nl

Catharinastraat 42, Oosterhout 06 – 191 407 87 info@semfa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging