bruisende zaken

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw bruiloft?

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw bruiloft?

01-05-2023

More-Itz is een van de meest bijzondere en unieke trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij met de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden.

BIJZONDERE TROUWLOCATIE

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het geweldige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan het water! Wij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Ook heeft More-Itz een mooi trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend over het water. Super romantisch, en het levert gegarandeerd prachtige foto’s op!

UW DROOMBRUILOFT

Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven bij More-Itz aan het water is er de mogelijkheid om buiten te dineren, of uw bezegeling van de liefde te vieren op uw eigen panaromaverdieping. We bespreken uiteraard voorafgaand aan de grote dag hoe u deze dag voor u ziet en wat uw wensen zijn, zodat dit echt een dag wordt om nooit te vergeten. Voor het diner staan onze chefs klaar om de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten te maken. Op onze panoramaverdieping kan gedanst worden tot in de kleine uurtjes.

Bekijk al onze mogelijkheden online!

www.more-itz.nl Nieuwe Jachthaven 50, Drimmelen 06 1998 7792 info@more-itz.nl FB: @moreitzmore Twitter: @More_Itz Linkedin: @moreitz INSTA: @moreitzdrimmelen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum