Column

Moedig op je pad

Moedig op je pad

01-03-2023

Het medicijnwiel: Dit is een heilige cirkel waarin de vier windrichtingen en de vier elementen zijn aangegeven. Het is een plek waar je beseft hoe verbonden je bent met de aarde en de natuur en geeft de kringloop van de kosmos weer. En hoe verbonden zijn zij met ons.

Harmonie:

Door de eeuwen heen wordt het in vele culturen gebruikt.om harmonie en welzijn in jezelf en in je dorp te creëren. Zie bijv stone age.

Door in elke richting te gaan staan en de vier richtingen symboliseren de vier stappen die jij neemt om krachtig en wijs te kunnen handelen. Reflecteer je op jezelf. Wie ben je? Wie ben je aan het worden? Wat doe je met je leven?

Plek:

Kies voor je medicijnwiel een plek uit die je elke dag kunt bezoeken. En ga ervan uit via het zuiden het medicijnwiel binnen te stappen. De Munay-ki is een geschenk van de Inka’s vanuit het ‘veld’ één meter boven de grond zullen je oude DNA vernieuwd worden als met een kwantumsprong. Om generaties te genezen en voor je toekomstige zelf.

Het Zuiden,

wind, met de Slang Sachamama, neemt je mee om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt verwerkt en losgelaten, dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken.

Het Westen,

aarde, met Jaguar Otorongo, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je meer de ruimte.

Het Noorden,

water met Kolibrie laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen.

Het Oosten,

vuur met Adelaar, zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven.

Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw levenspad te blijven.

Maak voor jou eens ruimte voor wat er écht toe doet. Laat je inspireren door American Indians of de Inca’s.Want zij voelen nog verbondenheid met alles wat leeft. Want ‘Je kunt op elk moment van elke dag beginnen met anders denken’. En vooral voelen en weten.

Kom naar de Pannehoef Petra Busio

Workshops: zaterdag 11 maart Vlinder regressie woensdag 29 maart Het Medicijnwiel

‘Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam.’

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum