bruisende zaken

Praktische stappen richting positiviteit

Praktische stappen richting positiviteit

01-12-2022

Heel veel volwassenen – en ook steeds meer kinderen en jongeren – lopen volgens Marlies Mieremet als zacht persoon vast in onze huidige harde maatschappij. “Heel vervelend natuurlijk, maar er is gelukkig wat aan te doen.” Vandaar dat zij met Marlies Coaching & Training iedereen die bij haar aanklopt voor hulp helpt om effectieve stappen te zetten richting positiviteit en een hoofd dat niet meer zo vol zit.

“De trainingen die ik aanbied bestaan uit sessies met NeurOptimal”, begint Marlies haar enthousiaste verhaal. “Dat is een computersysteem dat wordt gebruikt om dynamische neurofeedback te geven. Tijdens een sessie worden je hersengolven gemeten terwijl je naar muziek luistert. Als het systeem constateert dat je hersenen niet het optimale patroon volgen, dan wordt de muziek even onderbroken. Je hersenen zijn zó slim dat ze zich dankzij deze ‘feedback’ kunnen herstellen, waardoor je na een sessie van slechts een half uur al met een heerlijk fris en opgeruimd hoofd weer naar huis gaat. Het klinkt misschien wat spannend, aangezien het om je hersenen gaat, maar het is juist heerlijk relaxed.” Naast het begeleiden van deze trainingen, is Marlies in haar praktijk ook werkzaam als coach. “De trainingen en coachingsessies vormen een perfecte aanvulling op elkaar”, vertelt ze. “Beide zijn erop gericht om je op effectieve en praktische wijze snel stappen te laten zetten richting positiviteit. Daarbij blijven we niet in het verleden hangen, maar kijken we vooral naar waar je nu tegenaan loopt en hoe je daar nu mee aan de slag kunt gaan. Ik blijf het elke keer weer mooi vinden om te zien hoe snel mensen hierdoor stappen zetten en na slechts een paar sessies alweer een stuk positiever, krachtiger en lichter in het leven staan. Ik zou het dan ook eigenlijk iedereen aanraden om dit eens zelf te komen ervaren. Wacht er niet mee tot het al te laat is, maar werk preventief aan je gezondheid en geluk.”

Marlies Coaching & Training | Meerpaal 8E, Oosterhout | 06-13837483 | www.marliescoachingentraining.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 Inez for Fashion