bruisende zaken

Dé oplossing voor dun haar & kale plekken

Dé oplossing voor dun haar & kale plekken

01-06-2022

Een dunne haarbos waar je doorheen kunt kijken, Yvonne Koning uit Oosterhout weet uit eigen ervaring hoe onzeker je daar als vrouw van kunt worden. Vandaar dat zij een jaar geleden is gestart met Hair Tattoo By Yvonne. “Daardoor kan ik nu andere vrouwen én mannen blij maken met een voller en natuurlijk ogende bos haar.”

Hoewel Micro Hair Pigmentation (MHP), ook wel bekend als Haar Tatoeage, al enige tijd bestaat, is het nog niet bij heel veel mensen bekend. Iets wat Yvonne ontzettend jammer vindt. “Vooral omdat ik dus uit eigen ervaring weet hoe goed het werkt. Zelf heb ik ook mijn eigen hoofd laten tatoeëren met de volume behandeling en sindsdien oogt het alsof ik een volle bos haar heb en hoef ik niet meer in de weer met kleurfibers.”

Mooi en natuurlijk

Al meteen de eerste keer dat Yvonne iets las over deze techniek, was ze enthousiast en besloot ze zich er verder in te verdiepen. En nu ze ook daadwerkelijk zelf de behandeling heeft ondergaan, is ze alleen nog maar enthousiaster geworden. “Het is zo’n geweldige oplossing. Vooral onder vrouwen is het nog steeds een soort taboe als je last hebt van een dunnere haarbos of kale plekken, bijvoorbeeld door alopecia. Ik wil dat taboe doorbreken en mensen duidelijk maken dat je er niet mee rond hoeft blijft te lopen als je je daar zelf niet goed bij voelt. MHP kan echt helpen! Door met natuurlijke pigmenten minuscule puntjes op het hoofd aan te brengen, vlak onder de hoofdhuid, lijkt het net of er stoppels groeien waardoor er een vollere haardichtheid wordt gesuggereerd dan er in werkelijkheid is. De kleur wordt daarbij zorgvuldig afgestemd op je natuurlijke haarkleur, waardoor het verschil met je eigen haar niet te zien is. Na gemiddeld zo’n vier behandelingen levert dit echt een supermooi en natuurlijk resultaat op.”

Wil je graag meer weten over MHP? Neem dan een kijkje op www.hairtattoobyyvonne.nl of maak meteen een afspraak.

Bedrijf: Hair Tattoo By Yvonne | Wiekslag 70, Oosterhout 06-47804112 | Eigenaar: Yvonne Koning | www.hairtattoobyyvonne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging