Column

Manifesteren

Manifesteren

01-05-2022

Voor we een nieuwe wereld creëren mogen we met zijn allen eerst gaan visualiseren (in je hoofd bedenken) wat er beter zou kunnen. Bijvoorbeeld: focus op gezondheid, biologisch eten, meer bomen, liefdevolle mensen, vrede, vreugde, gezuiverde wereld, betere gedachtes, luisteren naar je eigen lichaam, luisteren naar de aarde, liefde voor de aarde, minder milieuvervuiling, spullen hergebruiken, liefde voor het kristallenrijk, het plantenrijk en het dierenrijk. Zodat het mensendom wat minder dom wordt.

En tot besef komen dat het vanuit jouzelf wordt geprojecteerd. Dus iedere negatieve gedachte is een negatieve manifestatie, iedere angstgedachte is een negatieve sturing. Het is dus van groot belang om een positieve staat uit te sturen. Zo werkt het met jouw Quantum energie. Alles begint bij jezelf.

Als we NU allemaal onze positieve energie gaan laten stralen, trekken we alles naar een hoger plan. Luister naar jezelf, openbaar je positieve energie. En verenig jezelf weer terug met de natuur. Haal jezelf eens weg uit je sleur. Zoek de zon op, geniet van de buitenlucht, bekijk een dier. Geniet van alles wat er ontluikt. Bloemen, gewassen, vruchten. Het echte leven haal je niet van de tv of internet. Maar stap naar buiten het echte leven in. Voel, ruik, zie, proef, hoor, weet en geniet ervan.

Overbelast niks maar geniet in de rust. Groetjes Petra Busio

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging