Column

Havana Syndroom

Havana Syndroom

01-04-2022

Er zijn meer dan 1.300 ziektes en een ervan is het Havana-syndroom. Dit komt veel voor bij Corps Diplomatiek. In vergaderingen die belangrijk zijn voor de wereld. Wordt er door overmaat aan straling heftige ziektebeelden waargenomen. Daar is plotselinge doofheid er een van.

Ik heb Floww Stralingsdeskundige 1 en 2 gedaan. Bij lichte stralingsziekte zijn de klachten vooral: vermoeidheid, soort griepverschijnselen. Imploderen van vaten, klachten van hart- en vaatziekten, onbalans in het lichaam, longproblemen en beroerte enz.

En het Morfogenetisch veld raakt daar ook vooral door ontregeld. Vogelsterfte en vereenzaming bij jongeren ”het niet meer met elkaar verbonden kunnen voelen” is daar ook een hoofdzaak van.

Daarom, als je klaar bent met straling en zo met al je beeldschermen, altijd daarna heel goed gronden. Door je voeten te aarden en je ademhaling naar je onderbuik toe te brengen, je navel gaat naar buiten als je inademt. Zeker 3 tot 5 ademhalingen diep volhouden. Dan kan straling, elektriciteit- trilling en lichaamsspanning weer vrij de grond in. Dat komt anders tot stilstand in je lichaam. Dat kan vermoeidheid en krachtverlies of een burn-out tot gevolg hebben.

Wij bestaan voor een groot gedeelte uit vocht. En als de spanning de grond in gaat worden wij mensen daar een heel stuk rustiger van. Het is o zo belangrijk. We blijven er een heel stuk gezonder door.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam." CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Geniet van het voorjaar. Groetjes Petra Busio.

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 Inez for Fashion