Column

Gedonder of wonder

Gedonder of wonder

01-02-2022

Ik heb er even aan getwijfeld maar ik ga dit verhaal toch publiceren.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Op 4 december 2021 is het gebeurd. Mijn man en ik lagen op bed we hadden samen een lichte griep. Mijn man heeft zijn telefoon naast het bed liggen. En via de telefoon kwam een krachtige straling die ging door mijn man zijn rug zo naar de voorkant van zijn maag, en ging toen door mijn achterhoofd. Ik was meteen doof. We zaten meteen rechtop in bed. Ik had gelijk hele erge hoofdpijn. Ik dacht “dit ga ik niet overleven.” Maar op dat moment kwam er een groot wit licht naast mij staan. En die draaide de straal met straling. En die veranderde mijn hoofd vanbinnen.

En hij zei “Het duurt wel een tijdje maar alles komt weer goed met jullie”. Want als wij van de goddelijke wereld willen dat jullie eerst je taak hier op aarde af mogen maken. Zijn wij de witte energie altijd sterker. Zonder ons zou de wereld niet bestaan. Daarom heb er maar vertrouwen in.

Mijn man heeft daarna nog een week in het ziekenhuis gelegen. En ik heb na vier weken ongeveer weer 40 % van mijn gehoor terug. Maar we zijn er nog niet.

Imploderen van straling lijkt veel op corona maar is het niet. Wel dezelfde soort klachten, maar het is niet hetzelfde. En moet met imploderen toch anders behandeld worden. Dus geen telefoon meer op onze slaapkamer.

Want ze weten je te vinden. Weet het. Petra Busio

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum