bruisende zaken

De meest betrouwbare kapper bij jou in de buurt.  Voor iedereen, altijd!

De meest betrouwbare kapper bij jou in de buurt. Voor iedereen, altijd!

01-01-2022

We nemen samen de tijd om deze wensen te vertalen naar de mooiste en meest passende look. Daarnaast werken we bij AEDEN alleen met de beste producten en krijgen we hier ook regelmatig trainingen in.

Wie zijn wij?

Bij AEDEN werken alleen kapsters of kappers met passie voor het vak en voor jouw haar. Op deze manier kunnen we onze klanten in de salon een unieke ervaring aanbieden. Nog belangrijker dan onze passie zijn de wensen van de klant.

Doordat wij een speciaal trainingsschema hebben mag je ervan verzekerd zijn dat je geholpen wordt door een goed getrainde en deskundige haarstylist.

Wij zien je graag in onze moderne en gezellige salon in het centrum van Oosterhout. Daar staan wij ten alle tijden voor je klaar met gespecialiseerde professionals.

Bij Aeden hebben wij 4 garanties voor u:

Ongeacht gender, leeftijd, haarlengte of haardikte, iedereen betaald bij Aeden dezelfde prijs. Zo kom je dus nooit voor verassingen te staan.

Prijs = Prijs

Wil je toch nog graag iets veranderen aan je nieuwe look? Bij Aeden mag je binnen 14 dagen terug komen en passen we dit alsnog kosteloos naar jouw wensen aan.

14 dagen tevredenheids-garantie

Niks is zo vervelend als je netjes op tijd bent en je afspraak onverwachts uitloopt. Wij zorgen ervoor dat wij op de juiste tijd klaar staan.

Afspraak = Afspraak

Wij werken met de allerbeste producten van Kérastase, Redken en L’Oréal.

De allerbeste producten


• Maandag t/m donderdag 09.00
- 18.00
• Vrijdag van 09.00
- 19.00
• Zaterdag 09.00
- 17.00

Openingstijden:

Als wij zeggen dat we het meest betrouwbaar zijn, dan moeten wij ook de beste kwaliteit kunnen leveren.

AEDEN Oosterhout | Keiweg 14 Oosterhout | (016) 282 09 9 | www.aeden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum