Column

Positief denken!

Positief denken!

01-09-2021

Krijgen we het voor elkaar om allemaal een energielijn te maken van de hemel tot de kern van de aarde, en zo ons lichaam positief te maken en te houden zodat we er lichter van worden?

Fijne maand vol liefde en wijsheid gewenst.

Ga in je eigen energie staan, en blijf van elkaars energie af.

Als we niet naar ons gevoel willen, gaan we rennen en steeds sneller lopen. Maar het is juist belangrijk om vooral je rust te pakken en liefdevol en positief naar jezelf te zijn. Dat is een hele ommezwaai die niet ineens gerealiseerd kan worden, maar wel haalbaar is. Positief zijn is ook een manier van denken, het zit heel veel in oude weggezette conditioneringen. Door goed naar jezelf te leren luisteren zul je merken dat sommige stukken niet van jou zijn. Maar oude zinnen die je “moeder” herhaalde. Of iemand die je nog kent van je school. En het is belangrijk omdat te gaan resetten. Door er positieve zinnen op te gaan zetten. En mooie affirmaties te gaan maken voor jezelf en ze op je spiegel te plakken. En zo je hoofd andere betere gedachtes te gaan geven en te overschrijven. Door invloed te krijgen op onbewuste breinprocessen.

IK HOU VAN MEZELF

en dat in de spiegel gaan durven zeggen en er ook nog een goed gevoel aan over houden, is een heel belangrijk begin. Als ik gezond ben, dan ben ik pas gelukkig Als ik een goede relatie heb, dan ben ik pas gelukkig.

MAAR HET IS ANDERSOM.

Als ik gelukkig ben dan, blijf ik gezond, heb ik een goede relatie.
• 42% van de rijke mensen daarvan is 40% ongelukkig.
• Gezondheid, de loterij winnen, huis bepalen maar 15% van ons geluk.
• Keuzes maken of bevrediging zoeken geven maar een paar uur geluk.

DE POSITIEVE PSYCHOLOGIE!

Blije mensen zijn meestal gezonde mensen.

Het welzijn van alles, zelfs de planeet.

Het collectieve geluk is beter dan oorlog, daarom maak elkaar gelukkig.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam." CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging