Column

Van loslaten naar dromen!

Van loslaten naar dromen!

01-08-2021

Loslaten hoef niet dramatisch of pijnlijk te zijn. Loslaten en het verleden achter je laten. Jezelf echt toestaan om het los te laten. Loslaten als een ballon aan een draadje. En dan een nieuwe manier vinden om jezelf te zijn en je dromen waar te maken. Jezelf op te beuren.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Het is nu tijd voor nieuwe dingen. Een nieuwe focus, een nieuw pad. Ieder nieuw inzicht, iedere nieuwe persoonlijke ontwikkeling. Een nieuwe stap van groeien en bloeien en ervaren. Er bestaat geen schuld. Er bestaat geen fout. Alles is educatie, leerprocessen. Creëren en manifesteren, bewustwording voor velen. Moeiteloos zelf doen in plaats van het te forceren. Het collectieve, de witte trillende stroom, die is er gewoon.

Om nieuwe energie te krijgen: spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. En jezelf weer vrij te gaan voelen. Dat jij mensen weer aan het lachen kunt maken en zij jou. Vreugde en blijdschap. Je zintuigen weer prikkelen met kleur, geur en smaak. De schoonheid van alles weer ontdekken.

Een glimlach geeft je weer energie en licht in je hart. Je levenskracht weer voelen stromen. Een stralend spel van licht, geluk, vreugde en goedheid.

Tot richting vervulling van je dromen. Projectie is manifestatie ten top, dus geef jezelf het licht en de bloemen die jij zelf verdient.

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion