column

Webinars, de kracht van ondernemersvrijheid

Webinars, de kracht van ondernemersvrijheid

01-05-2021

Ik zie enorm veel coaches en trainers met een passie, een missie, oftewel een prachtig verhaal dat echt de wereld in moet! Maar hoe doe je dat? Hoe bereik je de doelgroep die zit te wachten op jouw boodschap!?

Dat doe je met webinars!
• Tijdens je webinar kun je je boodschap goed overbrengen • Tijdens je webinar krijgen je kijkers een goed beeld van jou, ontstaat er een vertrouwensband en krijg je nieuwe fans Ik laat je zien hoe je een goede opbouw van je webinar maakt, zodat hij boeiend, overtuigend en motiverend overkomt. Ik laat je zien hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt.

Nieuwsgierig geworden?

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is je aanmelden via de link www.skillz-online.com/events/webinar-5-stappen/

roel@skillz-online.com | Basielhof 65, Oosterhout | www.skillz-online.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik