bruisende zaken

Met passie bereid!

Met passie bereid!

01-08-2020

“Wij bezorgen de lekkerste en mooiste poke bowls van Nederland”, vertelt Ruud Cremer trots over zijn Poke & Sweets in Oosterhout. “Traditioneel Hawaïaans, maar dan met een Brabantse interpretatie.”

De hoeveelheid passie die je hoort in zijn stem als hij over zijn zaak praat, stoppen Ruud en zijn team ook in de bereiding van al hun poke bowls, salades en desserts. “Want dat is waar wij voor staan: passie, verse ingrediënten, kleurrijke smaaksensaties die met aandacht worden bereid en een topservice. En dat geldt niet alleen voor mij, maar voor het hele team.”

Je eigen bowl

Op het menu van Poke & Sweets vind je heerlijkheden als de Aloha salmon, de Funky chicken en de Vegan licious. “Interessante bowls die ik zelf met veel passie en oog voor smaak, kleur, bite en detail heb samengesteld. Maar daarnaast bieden wij onze klanten nog iets redelijk unieks: de mogelijkheid om zelf hun poke bowl samen te stellen waardoor de mogelijkheden van ons menu bijna onbeperkt zijn. Alle ingrediënten zijn bovendien honderd procent halal en we kunnen met alle mogelijke allergieën en diëten rekening houden. ”

Mensen blij maken

Als Ruud het heeft over het leveren van topservice, dan heeft hij het zeker ook over het bezorgen. “In principe worden alle bestellingen binnen een half uur met een glimlach bezorgd, maar afhalen kan natuurlijk ook gewoon. En dat alles tegen een zeer schappelijke prijs. Wij willen de mensen namelijk blij maken.” En daarvoor heeft de enthousiaste ondernemer nog veel meer in petto. “Ik ben ontzettend ambitieus en zit vol met wilde plannen.

Houd Poke & Sweets dus vooral in de gaten, want er staat nog heel wat te gebeuren!”

‘Alle bestellingEN worden met een glimlach bezorgd’

Eigenaar: Ruud Cremer | Leijsenhoek 1, Oosterhout | 0162-696462 | www.pokeensweets.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik