bruisende zaken

Weer terug in balans

Weer terug in balans

01-04-2024

The zest betekent de energie, de kracht, de passie, de levenslust. Het is de missie van Mechteld Keller - drijvende kracht achter zOzest, praktijk voor holistische therapie - om jou te helpen jouw levensenergie zo goed en snel mogelijk weer terug te vinden.

We grijpen terug op het onderbewustzijn

Mechteld wilde ooit professioneel danseres worden, maar ze ontdekte al snel dat ze eigenlijk vooral gedreven was om andere mensen te helpen. “Dat komt voort uit mijn eigen verleden, met een moeder die leed aan schizofrenie.” Een opleiding toegepaste psychologie leek een logische stap. “Het werken volgens protocollen paste echter niet bij mij. In mijn visie moet je mensgericht te werk gaan en steeds kijken wat bij die persoon past. Bovendien vond ik niet de diepgang die ik zocht en die is wel nodig om klachten waar mensen mee komen op te lossen. Daarvoor moet je terug naar de oorsprong van het probleem.”

De kracht van het onderbewuste

Een combinatie van diverse therapievormen, die per persoon verschillend is, is wat Mechteld betreft het meest effectief. “Bijvoorbeeld hypnotherapie, familieopstellingen, energetische behandelmethoden als reiki en de geboortepsychologie. In veel gevallen werk ik met methodes waarin je vanuit het onderbewustzijn teruggaat naar het moment waarop een probleem is ontstaan. In het onderbewustzijn ligt alles opgeslagen wat je ooit hebt meegemaakt en het is dé plek om problemen aan te pakken. Ik help je om in een staat van ontspanning te komen vanuit waar je krachtige veranderingen in je eigen onderbewustzijn door kunt voeren. In mijn ervaring is dat vaak een aanzienlijk snellere en krachtigere methode dan de meeste praat therapieën.”

Vrij en onbeperkt

Holistische therapie kan heilzaam zijn bij een diversiteit aan klachten; van chronische pijn tot angsten. “Het is sowieso fijn om af en toe een grote schoonmaak te houden. Het is mijn intentie om je zo snel mogelijk verder te helpen, meestal zijn een paar sessies al voldoende. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je je vrij voelt om het leven te leiden dat je wilt, zonder daarbij beperkt te worden door je klachten.”

zOzest Holistische Therapie | Stokeind 11, Moergestel | 06-10258850 | info@zozest.nl | www.zozest-holistischetherapie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist
SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).