BRUISENDE COLUMN

Beleef je favoriete vakantie in je eigen tuin

Beleef je favoriete vakantie in je eigen tuin

01-04-2024

Met de komst van de lente verlangen mensen naar buiten. En wat is nou een betere manier om te genieten dan in de ambiance van je favoriete vakantiebestemming, maar dan gewoon in je eigen achtertuin? Het wordt steeds populairder om je tuin te transformeren naar een specifiek thema. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga jij je tuin inrichten? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Italiaanse Romantiek

Breng de zonovergoten sfeer van Toscane naar je tuin met een mix van olijfbomen, buxuslanen en een vleugje Toscaanse kleuren op je tuinmuur. Voeg een vijver en fontein toe voor die authentieke Toscaanse charme en vergeet niet een tuinschilderij buiten voor de finishing touch.

Bloemenpracht

Laat je tuin bloeien met kleurrijke bloemen en subtiele lampjes voor een speelse sfeer. Een grasveldje brengt rust, terwijl een vijver met waterlelies en bloemen een prachtig accent vormt.

Oosterse Sereniteit

Verlies jezelf in de rustgevende en evenwichtige atmosfeer van een oosterse tuin. Strakke waterbakken gevuld met kalm stromend water, omringd door weelderige bamboe en sierlijke varens, roepen een gevoel van vredige harmonie op. Een kleine waterval voegt een rustgevend geluid toe aan deze rustgevende omgeving, terwijl een zorgvuldig geplaatste loungehoek met een Boeddhabeeld je uitnodigt om te mediteren en tot rust te komen.

Duurzame Inrichting

Als je waarde hecht aan duurzaamheid, kun je je tuin omtoveren tot een groen paradijs met behulp van milieuvriendelijke materialen en praktische oplossingen. Kies voor energiezuinige verlichting en maak gebruik van duurzaam hout en andere ecologisch verantwoorde materialen. Een moestuin voegt niet alleen een decoratief element toe, maar biedt ook de mogelijkheid om zelf voedsel te verbouwen op een milieuvriendelijke manier.

Met deze eenvoudige tips transformeer je je tuin in een vakantieparadijs, recht voor je eigen deur.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist
SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).