bruisende zaken

Een schot in  de roos!

Een schot in de roos!

01-09-2020

Marc Hesselberth is al ruim twaalf jaar een gedreven sportschutter. Vanuit die passie opende hij in 2014 de deuren van MH Schietsport in Moergestel. In 2017 verhuisde hij met het bedrijf naar Oisterwijk. Hier kunnen zowel sport- en recreatieve schutters als jagers en schietverenigingen terecht voor al hun benodigdheden.

Persoonlijke aandacht voor de klant STAAT VOOROP

“De schietsport is helaas wat onderge-waardeerd, maar je ziet de laatste jaren een duidelijke groei in het aantal mensen dat deze sport beoefent, specifiek onder de jeugd”, vertelt Marc. “Het vergt veel discipline en innerlijke rust om het goed te kunnen doen. Hoe beter je in staat bent je ademhaling en je hartslag te beheersen, hoe groter de kans dat je raak schiet. Daarnaast spreekt het competitieve element mij aan; het is leuk om je vaardigheden te meten met anderen.”

Persoonlijk advies

Het zijn echter niet alleen sport- en recreatieve schutters die bij MH Schietsport aankloppen, ook professionele jagers weten de zaak te vinden. “Maar je hebt ook vaders die hier een luchtbuks kopen om samen met hun kinderen in de tuin op doeltjes te kunnen schieten. Vanuit mijn ervaring geef ik iedereen geheel vrijblijvend advies.” Vanuit veiligheidsoverwegingen hanteert de zaak een gesloten deur policy, dus je moet even aanbellen als je komt. Je mag bovendien alleen naar binnen als je achttien jaar of ouder bent. Er kan om een ID gevraagd worden.

One-stop shop

Het assortiment is zeer uitgebreid en loopt uiteen van wapens, munitie, richt- en nachtkijkers tot tassen, gehoorbeschermers en schietkaarten. “We importen zelf exclusief geweren van het Italiaanse merk Sabatti, een complete gehoorbescherming lijn van Walkers en richtkijkers van Shepherd. We streven naar een one-stop shop, je kunt hier bijna alles vinden wat je nodig hebt en anders bestellen we het voor je.”

Onderhoud en reparatie

MH Schietsport doet ook aan onderhoud en reparatie. “We kunnen je wapen bijvoorbeeld een ander kleurtje geven of er een andere trekker of loop op zetten. Uiteindelijk gaat het erom dat het wapen perfect aansluit op jouw wensen.”

Kerkstraat 70A, Oisterwijk | 06-23520604 | info@mh-schietsport.nl | www.mh-schietsport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur