bruisende zaken

Meesterschap

Meesterschap

01-08-2020

John Reijnen zit al sinds zijn vijftiende in het schildersvak. Voor hem is het geen werk, maar een passie. Inmiddels heeft hij meer dan veertig jaar ervaring, waarvan 22 jaar als (verf)technisch adviseur voor gerenommeerde (verf)fabrikanten. In 2015 startte hij zijn eigen schilder- en afwerkingsbedrijf.

We leveren alleen Meesterschilderwerk!

John is één van de weinige meesterschilders die Nederland rijk is. Meesterschilder word je niet zomaar, het vergt twaalf jaar van gerichte studie en ontwikkeling. “Ik ben zeker trots op de titel”, aldus John. “Ik heb er naartoe gewerkt en ik trek het het meestervakmanschap door in alles wat ik doe. Vanuit mijn streven naar perfectie lever ik alleen kwaliteit.

Dat doe ik middels conventioneel schilderwerk.” Alle schilderwerkzaamheden John werkt voor zowel particulieren als bedrijven. “Van lakwerk (binnen of buiten), verspuiten van muurverf en het plaatsen van glas tot sierlijsten en -pleisters, wandafwerking en pleisterwerk, ik doe het allemaal. Daarbij kan het gaan om particulieren (nieuwbouwwoning) of onderhoud, maar ook om monumentale panden.” Inspectie op locatie “Ik kom altijd eerst vrijblijvend langs op locatie. Om te bespreken wat mensen precies voor wensen en eisen hebben. Maar ook voor een grondige inspectie; hoe is het gesteld met de staat van onderhoud van een pand? Ieder gebouw is weer anders. Op basis hiervan geef ik (verf)technisch advies en breng ik een open, gedetailleerde offerte uit.” Eerlijk en duidelijk “Eerlijkheid en duidelijkheid staan voorop; voor een goede samenwerking is het essentieel vooraf heldere afspraken te maken waar iedereen zich aan conformeert. Met de juiste kennis en zorg wordt de verfkeuze gemaakt. Desgewenst geef ik ook een kleuradvies op maat.” Als je op zoek bent naar een vakman pur sang, die zijn werk met veel liefde en plezier doet, dan ben je bij John Reijnen aan het juiste adres!

Verzonken Kasteel 70, Udenhout | 013-5420464 of 06-38196584 | info@johnreijnenmeesterschilder.nl | www.johnreijnenmeesterschilder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken