bruisende zaken

Foto’s  moeten een verhaal vertellen

Foto’s moeten een verhaal vertellen

01-07-2020

Lizeth Ligtvoet was na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest op de verloskamer toe aan een nieuwe uitdaging. In haar vrije tijd fotografeerde ze altijd al veel. Na het volgen van een opleiding aan de School Voor Vakfotografie in Breda was een nieuwe passie geboren. Inmiddels timmert ze hard aan de weg in de bedrijfs- en interieurfotografie.

Fotograferen geeft mij energie

“Ik volg nog steeds regelmatig workshops om mezelf te blijven ontwikkelen”, vertelt Lizeth enthousiast. “Je moet de techniek beheersen, maar daarnaast is het vooral een kwestie van gevoel. Het is de kunst om ter plekke de sfeer te proeven, zodat je voorwerpen, ruimtes en interieurs kunt vereeuwigen op een manier die spreekt. Vanuit mijn ervaring geef ik tips over de styling zodat we tot de best passende compositie kunnen komen.” Specialisme als kracht Het portfolio van Lizeth is voor een startende fotograaf best indrukwekkend: van het fotograferen van op maat gemaakte keukens en interieurs van Trendeco en foto’s voor de nieuwe winkel van Janzen in ’s-Hertogenbosch tot het op beeld vastleggen van de heerlijke baksels van Robèrt van Beckhoven. “Bij voorkeur maak ik een mix van overzichts-, sfeer- en detailfoto’s. Ook een mooi portret hoort er af en toe bij. Ik kies er echter bewust voor om me te specialiseren in het fotograferen van bedrijven en interieurs. Daar word ik blij van. Het is ontzettend leuk om binnen te mogen kijken op zo veel verschillende plekken en nieuwe mensen te ontmoeten.” Eigen stijl “Het is een uitdaging om een interieur of bedrijf professioneel vast te leggen en een complete beeldbank te creëren die je kunt gebruiken voor onder andere website en social media. Tijdens een eerste gesprek, telefonisch of persoonlijk, ga ik na wat precies de wensen zijn van de opdrachtgever. Daar probeer ik uiteraard zo goed mogelijk in tegemoet te komen. Tegelijkertijd heb ik wel een geheel eigen stijl. Mijn porfolio kenmerkt zich door licht, modern en exclusiviteit.”

Kijk vooral eens in de portfolio op www.lizethligtvoet.nl En krijg een indruk van het werk van Lizeth

Lizeth Ligtvoet Fotografie | Beukendreef 7, Oisterwijk | 06-51233363 | info@lizethligtvoet.nl | www.lizethligtvoet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp