bruisende zaken

Hottub Select bestaat 12,5 jaar!

Hottub Select bestaat 12,5 jaar!

01-08-2019

Al ruim 12,5 jaar onderscheiden wij ons in houtgestookte baden, door gebruiksgemak en kwaliteit. Ons adviescentrum in Odiliapeel (Noordoost-Brabant) is de grootste showroom van houtgestookte hottubs in Europa. Onze ervaren adviseurs kunnen u goed helpen om de juiste hottub te kiezen waar u en uw gezin het meeste plezier van heeft. U bent van harte welkom.

Binnen in ons adviescentrum vindt u de authentieke Storvatt Hottubs, houtgestookt of elektrisch verwarmd en een heel breed aanbod van de onderhouds-vriendelijke Kirami kunststoffen Hottubs.

Sinds 2011 hebben wij met de grootste Hottub producent Kirami mee mogen denken om het Scandinavische product geschikt te maken voor de Nederlandse markt. ’s Avonds na het werk wilt u lekker kunnen genieten van uw Hottub. Dat betekent dat de Hottub snel leeg, schoon, vol en verwarmd moet kunnen worden. Daarnaast moet u zich verder geen zorgen maken hoeven te maken over het onderhoud. Tegenwoordig kun je de Hottub zelfs uitrusten met een waterboiler, waardoor je deze binnen 2 uur op temperatuur krijgt én houdt. Kortom, samen wordt er gekeken wat bij u past. De nieuwe Kirami Comfort Family hottub is niet alleen de meest comfortabele hottub om in te relaxen, het is ook de meest gebruiksvriendelijke hottub, zodat u hem eenvoudig en snel kunt gebruiken.

De Kirami Comfort Family is er in de maten M en L, en verkrijgbaar in meer dan 100 variaties. De comfor- tabele zit met rug of armleuningen, de makkelijke instap (ook voor ouderen en mindervaliden) de hoge zit voor kinderen, of om zelf even af te koelen, en het waterbesparend design zijn zeer ideaal.

Elke zaterdag zijn wij geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.
 

Hottub Select | 0413-27 55 66 info@hottubselect.nl | www.hottubselect.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty