bruisende zaken

Get in hungry, leave happy!

Get in hungry, leave happy!

01-06-2022

Dat vegan ook superlekker kan zijn, bewijzen ze bij Veggie Galore in de Nijmeegse Burchtstraat. En hier serveren ze niet zómaar vegan gerechten, maar gerechten die je meenemen op ontdekkingsreis door de Creoolse keuken. “Ik kook vanuit mijn hart en vind het geweldig dat ik hier zowel deze passie als mijn culturele achtergrond met andere mensen mag delen”, aldus eigenaresse Raimunda Carrilho.

Op de menukaart van Veggie Galore vind je gerechten als Chick’n & Waffles, zelfgebakken Creoolse broodjes en een Slutty Brownie waarvoor mensen speciaal naar de Burchtstraat komen. “Daarnaast serveren wij op donderdagavond roti, waarbij we onze gasten de mogelijkheid bieden te kiezen uit diverse Caribische roti’s en curry’s. Op vrijdag- en zaterdagavond staan er gerechten op de kaart die de meeste mensen nog niet kennen, maar waar we ze heel graag kennis mee willen laten maken.” Wat je ook bestelt, je kunt ervan uitgaan dat het met heel veel passie en toewijding is bereid. “En zoveel mogelijk met lokale en biologische ingrediënten.”

Lekker en veelzijdig

Raimunda is met recht trots op wat ze met Veggie Galore heeft neergezet in Nijmegen. “Toen wij begonnen, was de keuze aan vegan eetgelegenheden in de stad nog heel beperkt. Wij waren een van de eersten die echt alleen maar veganistische gerechten op de kaart hebben staan. Inmiddels is het steeds meer in opkomst, maar nog altijd maken wij ons er hard voor om mensen te laten ervaren hoe lekker en veelzijdig veganistisch eten kan zijn, en dan specifiek Creools veganistisch eten. En dat op een prachtplek in Nijmegen, in een heerlijke lichte ruimte met uitzicht op het plein en daarachter het Valkhof.” Nog niet overtuigd? Ga het dan vooral zelf eens ervaren. Je smaakpapillen zullen meer dan aangenaam verrast zijn. “Niet voor niets is ons motto: get in hungry, leave happy!”

Veggie Galore Burchtstraat 126, Nijmegen 024-7855032 Eigenaar: Raimunda Carrilho www.veggiegalore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere