bruisende zaken

Je maakt de  leukste dingen mee

Je maakt de leukste dingen mee

01-02-2021

In 2021 bestaat Nederland Bruist vijftien jaar. Ingo Rolff is al vanaf de eerste editie van Nijmegen Bruist - die in juli 2007 verscheen - betrokken bij het glossy magazine. Een goede vriend was destijds franchisenemer van Nijmegen Bruist en samen maakten zij het tot een succes.

Ingo Rolff viert zijn veertienjarig bezorgjubileum

Van de acquisitie tot en met de fotografie; Ingo deed het allemaal. Hij bracht als bezorger ook de magazines rond. En dat laatste is hij blijven doen. Inmiddels bezorgt hij zelfs in vier regio’s.

Ingo is van origine grafisch vormgever. Zijn creativiteit kwam in de beginperiode bij Nijmegen Bruist
- toen was het nog een franchise organisatie
- goed van pas. “We werkten allerlei thema’s uit en bedachten bijvoorbeeld welke BN’er, in dit geval een bekende Nijmegenaar, we zouden interviewen; van presentator Jochem van Gelder tot modeontwerper Huub Natrop. De laatste maakte nog een petje speciaal voor mij, zoiets ontstond spontaan.”

Op pad

De bezorging heeft hij nooit losgelaten. “Het is heerlijk om op pad te zijn. Ik heb ook een tijd bij een reclamebureau gewerkt, maar het is niets voor mij om de hele dag achter de computer te zitten. Mijn vrouw heeft een eigen reclamebureau, daar werk ik nu voor. Daarnaast bezorg ik de magazines bij adverteerders en verspreidingspunten in vier regio’s: Nijmegen, Rijk van Nijmegen, De Overbetuwe/Lingewaard en Land van Cuijk. Dat zijn in totaal circa 1.000 adressen waar ik maandelijks langs ga. Daar ben ik circa zes dagen mee bezig. Zo houd ik ook nog tijd over om onze kinderen van 0, 3 en 6 jaar de aandacht te geven die ze verdienen.”

Inspirerende ontmoetingen

“De ontmoetingen met de mensen zijn het leukst. Toen ik pas was begonnen, raakte ik bijvoorbeeld een keer midden in een flashmob, in de vorm van een hardloopwedstrijd in slow-motion, verzeild. Twee maanden geleden kwam ik nog de Gelderlandse Sinterklaas tegen. We raakten aan de praat en hebben uiteindelijk een kwartier staan kletsen. Ik kwam als een kind zo blij thuis. Dat soort momenten zijn ontzettend inspirerend. Wat mij betreft blijf ik dit nog wel een tijdje doen!”

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty