BRUISENDE COLUMN

Party met de Internationale jetset!

Party met de Internationale jetset!

01-08-2019

In Marbella vind je enkele van de beste clubs ter wereld waar de rich and famous met veel plezier gaan feesten. Op exclusieve locaties worden de meest uitzinnige feestjes georganiseerd en beleef jij de tijd van je leven tijdens je vakantie in Marbella.

Olivia Valère

Het schoolvoorbeeld van een glamoureuze en luxueuze clubervaring in Marbella. Je feest er in een spectaculaire setting van openluchtpatio's in een replica van het Alhambra en de Mezquita. Het is dan ook geen wonder dat beroemdheden zich in deze club met plezier op camera laten vastleggen. Olivia Valère is dé uitgelezen plek in Marbella om een drankje te doen en te dansen in het bijzijn van de high society. Voor meer informatie over aankomende evenementen check je www.oliviavalere.com

Tibu Banús

Eén van de populairste clubs in Marbella waar je kan dansen tot in de vroege uurtjes in een luxueuze, sensuele en glamoureuze setting. Tibu behoort tot de favorieten van beroemdheden en de elite uit de modewereld die er de benen losgooien op dj-sets van internationale sterren. Raadpleeg voor meer informatie over aankomende evenementen www.tibubanus.com

LA SUITE

Dé plek waar de sociale elite van Marbella en de rich and famous zich verzamelen. Na middernacht wordt de tent naar goede gewoonte in vuur en vlam gezet door de beste internationale dj's. La Suite wordt heel vaak genoemd als de meest trendy en meest stijlvolle club in Marbella dankzij de elegante sfeer en de chique decoratie waarvoor de club zich heeft laten inspireren door Studio 54 in Manhattan. Surf naar de website van La Suite voor meer informatie.

www.lasuitemarbella.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).