bruisende zaken

Een parel op een superlocatie

Een parel op een superlocatie

01-07-2019

Oud, jong en alles ertussenin kan zich bij Royal Rabibo vermaken op het terras, in de sports bar of op de fijne beats van de dj die in de zomermaanden dagelijks draait.

Een plek waar aan het kleinste detail wordt gedacht

Van cafetaria tot verstopte parel

Voordat Wim de Weerdt en zijn familie Royal Rabibo overnamen was het een cafetaria bij de tennisterreinen. Een locatie met ontzettend veel potentie, waar de familie al hun ideeën met gemak konden realiseren. Van een plek om alleen iets te drinken, kun je er nu bijna klokje rond doorbrengen. Het imposante zwembad met luxe bedden nodigt uit om te relaxen en het café is omgetoverd tot een restaurant met allure. Hier zijn de gerechten tot in de puntjes verzorgd, kun je genieten van een grandioze service én van een ruim terras.

Sport kijken én doen

Voor de kleintjes is er hartstikke veel te doen rondom het tennispark en ze zijn er erg welkom. Naast het heerlijke zwembad is een speeltuin te vinden, waar de pingpongtafel de plek is om nieuwe vrienden te maken. Ook kunnen de kids een dans- of karateles volgen. Natuurlijk kan er tennis gespeeld worden op de bijzonder goed onderhouden banen. Al is het de sports bar die bij velen favoriet is. Hier wordt gezellig gebabbeld met de belangrijkste wedstrijden op de achtergrond en een uitzonderlijk uitzicht over het terras en zwembad. Royal Rabibo leent zich daarnaast erg goed wanneer er reden is voor een fantastisch feest: van verjaardag tot een huwelijk.

Superlocatie

Royal Rabibo vind je net na de afrit El Rosario in Marbella. Je kunt er de auto makkelijk kwijt op de royale parking.

Kom genieten en maak daarbij gebruik van de speciale openingsactie. Voor vijftig euro kun je de hele dag relaxen op een luxe bed met royale handdoeken, een fles wijn en water.

Urb. El Rosario, Ctra N340, km 188, Marbella 29604 | +34-625133526 | Royal Rabibo Restaurant, Sports Bar and Pool Club

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).