bruisende zaken

Bistro van wereldklasse

Bistro van wereldklasse

01-07-2019

Gelegen in een rustigere buurt van Marbella, Nueva Andalucía, vind je deze bijzondere bistro. Een familiebedrijf waar chef Stephane Bruylant het beste van België voorschotelt op sterrenniveau.

met Belgische nostalgie

Vader en zoon

Bij bistro Maumm voel je direct de gemoedelijke sfeer en geoliede rolverdeling. Zoon Christopher staat aan het hoofd van de service en in de keuken vader Stephane Bruylant.

Met meer dan 37 jaar ervaring is Stephane niet de minste. Na zijn opleiding aan de prestigieuze hotelschool Ter Duinen, werkte hij onder andere in de Si Versailles in Knokke en het drie sterren restaurant Alain Ducasse in Parijs. Ook heeft hij in Rusland een team opgeleid voor het prestigieuze Alexandrovski Hotel en tien jaar als executive chef gewerkt in Ocean Club Marbella.

Belgisch eten op het hoogste niveau

Alle gerechten zijn enorm verfijnd en hebben niet alleen de smaak, maar ook de looks op sterrenniveau. De kaas- en garnalenkrokketen zijn beide vers gemaakt, evenals het malse stoofvlees, tong uit de Noordzee en (in het seizoen) de heerlijke Zeeuwse mosselen.

Het restaurant is niet alleen in de zomer erg fijn door het terras, maar ook het binnengedeelte is enorm uitnodigend. Kom hier in alle rust genieten van een uitgebreid diner of een lekker aperitief met champagne. Het fijne aan de locatie van Maumm is dat er ook altijd genoeg parkeerplek is.

Stephane Bruylant

Avenida de los Girasoles 341 | 29660 Marbella, Spanje | 0034-951569310 | www.maumm.es

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).