Column

Gehoorproblemen? Zoekt u een hooroplossing, wij helpen u daar graag bij.

Gehoorproblemen? Zoekt u een hooroplossing, wij helpen u daar graag bij.

01-11-2021

Verschillende gehoorproblemen vragen om verschillende hooroplossingen. De audiciens van Hoorus zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de beste hoortoestellen en gehoorbescherming. Zo kunnen wij u persoonlijk en vakkundig adviseren. Met deze keer voor u uitgelicht: ‘Achter het oor’-hoortoestel (AHO).

Wilt u ook door ons worden begeleid naar een beter gehoor? Maak dan online een afspraak!

Ontdek het Achter het oor (AHO) hoortoestel

De ‘Achter het oor’-hoortoestellen zijn de populairste soort hoortoestellen. Zoals de naam impliceert, draagt u bij een ‘Achter het oor’-hoortoestel het toestel achter uw oor. Door middel van een klein en flexibel slangetje wordt het geluid naar uw gehoorgang getransporteerd, waardoor uw gehoorverlies wordt verminderd. De ‘Achter het oor’-hoortoestellen zijn tegenwoordig geen zware en onhandige hoortoestellen meer. De vormgeving, functionaliteit en discretie van deze ‘Achter het oor’-hoortoestellen zijn verbeterd, waardoor ze nog steeds een populaire keus zijn voor veel mensen die gehoorverlies ervaren.

Wilt u ook een ´Achter het oor´ hoortoestel?

Dan kunnen de audiciens van Hoorus u stap voor stap begeleiden naar het hoortoestel dat het beste bij uw gehoorprobleem past. De ‘Achter het oor’ -hoortoestellen zijn geschikt voor vrijwel alle vormen van gehoorverlies. Neem contact op met één van onze hoorwinkels in Malden of Boxmeer en maak direct een afspraak bij een hoorspecialist! Onderstaand de meest gekozen merken van onze klanten.

Achter het oor (AHO)-hoortoestel

Een ‘Achter het oor’ hoortoestel is het meest gedragen hoortoestel. Bij Hoorus hebben we een brede selectie aan hoortoestellen.

In het oor (IHO)-hoortoestel

Bij een ‘In het oor’ hoortoestel wordt het gehele hoortoestel in uw oorschelp gedragen; een discrete en elegante gehooroplossing.

Phonak Lyric

De Phonak Lyric ontketende een ware revolutie vanwege zijn mooie uiterlijk, indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid.

Gehoorbescherming

Een gehoorprobleem voorkomen is eenvoudiger dan het te genezen. Informeer eens naar onze gehoorbescherming.

Hoorus Boxmeer Koorstraat 57, Boxmeer 0485 - 52 30 06 boxmeer@hoorus.nl Hoorus Malden Winkelcentrum 34, Malden 024 - 358 08 08 malden@hoorus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl