column

Gezond én  smakelijk eten

Gezond én smakelijk eten

01-05-2021

Gezond eten saai? Niet als het aan diëtiste Jennifer van der Reijden ligt. Jennifer leert je gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

Houd de website in de gaten voor meer informatie.

De begeleiding die Jennifer biedt gaat verder dan alleen het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding. Het voedingsadvies wordt afgestemd op je leefstijl, bijvoorbeeld: hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit, doe je aan sport en eet je samen met je gezin of niet? Leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Hiermee helpt Jennifer jou om gezonder te leven en lekkerder in je vel te zitten.

Het geheim voor blijvende verandering Wanneer je je voedingspatroon of zelfs je leefstijl blijvend wilt veranderen, is het belangrijk dat de kracht daarvoor uit jezelf komt. Jennifer treedt op als coach om je in de juiste richting te sturen en stimuleert jou met tips en adviezen om goede keuzes te maken. “Wat is het je waard om gezond te eten?” en “Wat heb je ervoor over?”, zijn daarbij belangrijke vragen.

Voorafgaand aan elk traject vindt een eerste intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek gaat Jennifer samen met jou op zoek naar waar de knelpunten liggen. Deze worden vervolgens besproken en aangepakt. Je krijgt een voedingsadvies mee, waarmee je daadwerkelijk aan de slag kan. Een voedingsadvies dat op jouw manier van leven aansluit. Dat is de sleutel om blijvende resultaten te boeken.

Gezond leven, gezonde voedingskeuzes kunnen maken en tegelijkertijd genieten van lekker eten, daarvoor ga je naar Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

 

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering