bruisende zaken

Ontspanning voor jou en je baby

Ontspanning voor jou en je baby

01-09-2019

Afgelopen februari begon Gina Gabriels met Baby Spa Just Relax. Een plaats waar mama’s en baby’s heerlijk kunnen ontspannen. Als moeder van een zoontje van twee heeft ze zelf ervaren hoe floaten voor baby’s je leven kan veranderen.

“Het is heel leuk om te zien hoe blije ouders met een ontspannen kindje de deur uitgaan”

 

Haar zoontje had een voorkeurshouding. Meerdere bezoeken aan de fysio en osteopaat leverden niet het gewenste resultaat op. Toen kwam Gina uit bij een baby spa. Dat deed wonderen voor haar zoontje. Omdat hij zo ontspande en ondertussen zijn spiertjes trainde, werden ook de spieren in zijn nek sterker, waardoor de voorkeurshouding minder werd. Met Baby Spa Just Relax wil Gina ook andere moeders en baby's helpen.
 

Voordelen van floaten voor baby’s

Floaten kan helpen tegen bepaalde klachten, zoals krampjes en slaapproblemen. Het floaten werkt erg ontspannend. Vaak gaan baby’s slapend in de Maxi-Cosi weer naar buiten. Naast het verhelpen van bepaalde klachten, is floaten ook goed voor de algehele ontwikkeling van het kind. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van de spieren. Baby’s worden er sterk van en de motoriek verbetert. Daarnaast helpt floaten de bloedsomloop te verbeteren en longcapaciteit te verhogen.
 

Ook ontspanning voor jou

Naast ontspanning voor baby’s biedt Gina ook ontspanning voor (toekomstige) mama’s, oma’s en tantes. Ga voor een klassieke ontspanningsmassage of hotstonemassage en kom even helemaal tot rust. Ook een speciale zwangerschapsmassage behoort tot de mogelijkheden. Bij deze massage wordt er voorzichtiger gemasseerd dan bij een andere massages. Een zwangerschapsmassage kan helpen bij diverse zwangerschaps-klachten, zoals bekkenklachten en pijn in de onderrug.
 

Ontdek de mogelijkheden

Er is veel mogelijk bij Baby Spa Just Relax. Je kunt bijvoorbeeld alleen een floatsessie boeken, maar deze sessie ook combineren met een babymassage. Tijdens deze massage ga je als mama of papa zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding leer je hoe je je baby goed kan masseren. Floaten levert het meeste effect op wanneer je eens in de twee tot drie weken terugkomt voor een sessie.
 

Ben jij benieuwd naar de positieve effecten die floaten voor jouw baby kan opleveren? Of wil je graag een ontspannende massage voor jezelf boeken? Maak dan een afspraak bij Baby Spa Just Relax!

 

Baby Spa Just Relax | Eigenaresse: Gina Gabriels Boxmeerseweg 23, Beugen | 06 22 76 53 53 babyspajustrelax@gmail.com | www.babyspa-justrelax.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering