BRUISENDE COLUMN

Voel je fris na een vliegreis

Voel je fris na een vliegreis

01-08-2019

Het is zomer en we gaan weer met het vliegtuig naar onze vakantiebestemming. Maar hoe kun je na een vaak vermoeiende vliegreis toch fris aankomen? Bruist geeft tips.

DRINK GENOEG WATER. In een vliegtuig is de lucht vaak erg droog en dat is niet bevorderlijk voor je huid. Daarom is het belangrijk om voldoende water te drinken. Vermijd koffie en alcohol, want deze drankjes werken juist vochtafdrijvend.

SMEREN. Ook je gezicht kan na een vliegreis droog aanvoelen. Een vochtinbrengende crème gaat dit tegen. Smeer je gezicht daarom voor een vliegreis goed in.

SCHOONHEIDSSLAAPJE. De ultieme tip om zonder wallen aan te komen op je bestemming, is natuurlijk door genoeg te slapen.

VLIEGTUIG YOGA. Om geen opgezwollen voeten, benen of handen te krijgen is het belangrijk om te blijven bewegen. Draai cirkeltjes met je enkels, buig en strek je knieën en knijp met je handen in een balletje.

GEBRUIK HYGIËNEDOEKJES. Vaak zijn de schermpjes, stoelen en deurknoppen van het toilet in het vliegtuig niet erg fris. Gebruik hygiënische doekjes of antibacteriële gel om jezelf weer op te frissen.

DEODORANT. Een onmisbaar item vlak voor het instappen. En voor tussendoor natuurlijk, zodat je ook nog lekker ruikt wanneer je het vliegtuig verlaat.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).