BRUISENDE COLUMN

Meestergitarist Paco Fernández

Meestergitarist Paco Fernández

01-08-2019

Paco Fernández is de uitvinder van de Balearen Flamenco. De op Ibiza legendarische Paco Fernández Band is een wonderbaarlijk unieke Mediterrane mix die nog nooit eerder is vertoond.

Je zult verrast zijn door een mix van Spaanse gitaar, flamenco, Ibicenco, elektronische en hiphop-tonen gedurende de avond. Het is een waarheidsgetrouwe weergave van waar Ibiza over gaat.

Ieder seizoen speelt Paco met zijn band samen met een Flamenco danseres op diverse locaties. In een restaurant, bij een beachbar of op een festival, overal vertoont hij zijn kunsten.

Veel van zijn liedjes zijn ook te horen op de verzamel CD’s van Cafe Del Mar.

Dus ben je op Ibiza... ga dan naar een optreden toe van deze unieke muzikant Paco Fernández. Het verhaal van Paco Fernández is het verhaal van Ibiza...

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).