bruisende zaken

De charme van Ibiza al ontdekt?

De charme van Ibiza al ontdekt?

01-07-2019

Ibiza heeft vele vooral mooie kanten en natuurlijk is alles persoonlijk, maar wat ‘Mijn Tips Ibiza’ betreft is de charme van Ibiza toch echt het enorme aantal strandjes, cala’s geheten. Het zijn er bij elkaar opgeteld meer dan zestig.

We hebben ze in de méér dan 25 jaar dat we het eiland nu kennen bijna allemaal al eens bezocht. Zoals we al schreven, heeft iedereen zijn persoonlijke voorkeuren en dat is maar goed ook. Ons geluk is dat onze favoriete cala’s over het hele eiland verspreid liggen.

Kijk alvast eens op www.mijntipsibiza.nl/stranden/.

Tussen St. Eularia en Es Canar heb je een aantal héle gezellige en relaxte strandjes. Puur, rustig en over het algemeen betaalbaar (ook de bedjes). Het is echt de moeite waard om de auto te pakken, die je heel gemakkelijk kunt huren via www.mijntipsibiza.nl/autoverhuur/ om er eens heen te rijden. Cala Niu Blau, Cala Pada en Cala Martina zijn deze heerlijke plekjes die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Iedere cala heeft uitgebreide mogelijkheden om te zonnen, te eten en uiteraard iets te drinken. Je kunt er bij de local restaurants eten, maar ook iets sjieker bij bijvoorbeeld Niu Blau - Pura Vida.

Wij wensen je veel plezier met je zoektocht en horen het graag van je als jij ook hier weer blij van wordt!

Clemens en Dianne van Bracht sloten 25 jaar geleden Ibiza in hun hart. Om hun liefde voor Ibiza te delen met anderen lanceerden ze de website mijntipsibiza.nl. In Ibiza Bruist iedere maand hun visie over het leven op Ibiza.

Clemens en Dianne van Bracht

Mijn Tips Ibiza | www.mijntipsibiza.nl | +31 651 703 576 | info@mijntipsibiza.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).