bruisende zaken

Hagelslag of kaas?

Hagelslag of kaas?

01-07-2019

Drie jaar geleden opende Mahshid Hajmalek op Ibiza de Nederlandse supermarkt ‘Super-mercado Diferente’. Niet alleen de Nederlanders die hier wonen zijn er erg blij mee, maar ook de toeristen die in de zomer naar het eiland komen.

Jong, oud, rijk, arm, hippies... hier komt eigenlijk van alles. Iedereen wil immers graag met zijn vinger een lik uit een pot Hollandse pindakaas nemen, toch? Verder komen er veel mensen naar deze supermarkt voor vers brood (ja, ja Diferente heeft elke dag vers Hollands brood), kaas, hagelslag, ontbijtkoek etc. De Spanjaarden zijn vooral gek op onze snacks. De frikandellen, bitterballen en kroketten vinden ze heerlijk.

De bevroren vegetarische producten doen het ook goed onder de Nederlanders én de niet-Nederlanders. Diferente heeft ook nog een afdeling Aziatische producten. Op Ibiza kan je namelijk bijna nergens satésaus of sambal halen. Dus voor een complete BBQ kunt u ook bij Diferente terecht.

Calle cesar Puget Riguer 7, 07840 Santa Eulalia Del río, Islas baleares (Ibiza) | +34 971 33 88 36 | www.supermercadodiferente.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).