bruisende zaken

Dé plek om te  genieten van Ibiza

Dé plek om te genieten van Ibiza

01-09-2019

Tropicana is een plek waar u zorgeloos kunt genieten, met rustige Ibiza chillout-muziek op de achtergrond. Een plek voor iedereen; gezinnen, stelletjes, vriendengroepen...

STRAND VAN CALA JONDAL
Tropicana is gemakkelijk bereikbaar, halverwege tussen Sant Josep en Ibiza Stad. Het lange strand aan een kristalheldere, turquoise gekleurde zee is dé plek om van de Ibicenco zomer te genieten. In een glamoureuze omgeving, tussen mooie mensen en toch ontspannen en in de natuur.

En wat dacht u van onze service voor boten: wij kunnen uw bestelling aan boord brengen of u wordt van boord opgehaald om in ons restaurant te genieten van lunch of diner.

DE BEACH BAR
Al vroeg in de morgen serveren wij een heerlijk ontbijt. Later op de dag staan er pastagerechten, overheerlijke sandwiches, hamburgers, broodjes, salades en zelfs uitgebreide vlees- en visgerechten op het menu. Ook kunt u genieten van heerlijke verse vruchtensappen of een koel drankje, naast ons aantrekkelijke aanbod van wijnen, cava’s en champagnes. Onze populaire Tropicana’s Sangria de Cava is een must om eens te proberen. Tropicana is een plek waar u zorgeloos kunt genieten, met rustige Ibiza chillout-muziek op de achtergrond. Een plek voor iedereen; gezinnen, stelletjes, vriendengroepen... Laat u op zondagmiddag bij de Beach Bar meevoeren op Caribische en Braziliaanse klanken en dans de samba, salsa of merengue tijdens ‘La Fiesta Tropical’.

EXCELLENTE GASTRONOMIE
Kom eens naar ons restaurant waar u kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod, van traditionele Ibicenco gerechten met zeevruchten tot mediterrane en internationale cuisine. Maar ook eenvoudige gerechten zoals een pasta of salade smaken hier net even beter. Ons professionele en attente personeel is altijd in de buurt om u van dienst te zijn.

Het Tropicana Restaurant is ook een perfecte locatie voor een bruiloftsreceptie, zakendiner en andere feestelijke evenementen. Het restaurant is elke dag van de week geopend van 12.00 tot 19.00 uur.

Een van de mooiste baaien van Ibiza wacht op je

Tropicana Beach Club | Cala Jundal, s/n, 07830 Sant Josep de sa Talaia, Islas Baleares, Spanje | +34 971 80 26 40 | www.tropicanaibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Morris Dancing
Morris Dancing
Ibiza Bruist

Dansa de la Mort
Dansa de la Mort
Ibiza Bruist

Scoppio del Carro
Scoppio del Carro
Ibiza Bruist

Smigus-dyngus
Smigus-dyngus
Ibiza Bruist

Paasvuur
Paasvuur
Ibiza Bruist

The Olive
The Olive
Ibiza Bruist

Bon Sol Prestige
Bon Sol Prestige
Ibiza Bruist

Montesol Experimental
Montesol Experimental
Ibiza Bruist


Sa Vida
Sa Vida
Ibiza Bruist

Calma
Calma
Ibiza Bruist

Pikes
Pikes
Ibiza Bruist

Paradise Lost
Paradise Lost
Ibiza Bruist



Hoge Brug (Breda)
Hoge Brug (Breda)
Ibiza Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).