Column

Een eetstoornis  neemt steeds meer  je leven over...

Een eetstoornis neemt steeds meer je leven over...

01-03-2024

Hoe onbegrijpelijk het ook klinkt, dat is de bedoeling van je onbewuste overlevingsmechanismen...

Door de eetstoornis hoef je niet echt te leven; hoef je niet te dealen met oude kindpijnen, waaraan je nog elke dag onbewust en subtiel herinnerd wordt.

Je gebruikt (niet) eten om weggestopte pijn niet te voelen. Je bent er fysiek minder, of probéert jezelf weg te maken. Je voelt minder of zelfs niet omdat je honger hebt of in de spaarstand staat... Je snaait, eet je helemaal vol omdat je onbewust denkt dat je dan wél krijgt wat je als kind zo gemist hebt...

Wie zou je zijn als je niet meer bang hoeft te zijn voor wat je voelt en een gezonde relatie met voeding opbouwt?Zin om dat te onderzoeken? Neem contact op via mijn website of per app!

Kerklaan 3, Spaarndam 06-31072342 irene@praktijk-juniper.nl www.praktijk-juniper.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen