bruisende zaken

Je oor… Er zit meer in dan je denkt!

Je oor… Er zit meer in dan je denkt!

01-05-2023

Tijdens haar werk als piercer ontdekte Marloes van Eijk: “Er zit zoveel meer in het oor dan de meeste mensen weten.” Vandaar dat zij besloot een opleiding oorreflexologie te gaan volgen, waardoor ze nu niet alleen de mooiste piercings kan zetten bij haar klanten, maar ze ook kan helpen met de meest uiteenlopende problemen, zowel fysiek als mentaal. “Heel fijn dat ik zo een bijdrage kan leveren aan het welzijn van mensen.”

Het begrip piercen is inmiddels wel bekend. “In mijn privéstudio aan huis, die uiteraard volledig voldoet aan alle richtlijnen van de GGD, zet ik op deskundige wijze de meest uiteenlopende piercings. Ik werk alleen op afspraak en neem altijd uitgebreid de tijd voor mijn klanten. Uniek aan mijn werkwijze is bovendien dat ik vrijwel 24/7 voor mijn klanten bereikbaar ben, mochten er problemen met een piercing ontstaan”, vertelt Marloes. “Ontzettend leuk werk om te doen en de oorreflexologie is hierop wat mij betreft de perfecte aanvulling. Voorheen zette ik ook al medische piercings, zoals een daith piercing tegen migraine, maar met oorreflexologie ga ik nog een stap verder.” Maar wat is dat nou precies, oorreflexologie? “Het is een moderne, westerse manier van reflexzonetherapie. Al jouw lichaamsdelen komen terug in jouw oor. Door het toepassen van ooracupunctuur en ooracupressuur op specifieke plekken, kan ik specifieke klachten oplossen door het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking te zetten.” Die klachten kunnen heel breed zijn, van een burn-out tot allergieën en van nek- en schouderpijn tot ADHD, om maar wat voorbeelden te noemen. “Het mooie is dat je hiermee bij de meeste mensen al vrij snel resultaat kunt boeken, zo ook bij kinderen en jongeren. Dat maakt het voor mij meteen ook zo dankbaar om te doen. Oorreflexologie is weliswaar nog niet heel bekend in Nederland, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt, de resultaten zijn verbluffend!”

Piercing Gallery & Oorreflexologie ’t Gooi Hamerstraat 21, Bussum 06-12706363 Eigenaar: Marloes van Eijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen