bruisende zaken

Thee shoppen in Parijse sferen

Thee shoppen in Parijse sferen

01-05-2023

Het echtpaar Marc en Dineke van Bommel startte in 2012 uit voorliefde voor goed en lekker eten met de import van delicatessen. Toen ze de kans kregen om het prachtige theebedrijf Betjeman & Barton met twee winkels in Den Haag over te nemen, grepen ze die kans met beide handen aan. Vorig jaar openden ze bovendien de deuren van een derde vestiging aan de ‘Jan Eef’ in de opkomende wijk De Baarsjes in Amsterdam. Loop vooral eens binnen, want deze winkel ademt de warme sfeer van Parijs, de stad waar Betjeman & Barton in 1919 ooit begon.

Genieten van producten met een verhaal

Thee én koffie

“Mensen komen van heinde en verre voor de hoge kwaliteit thee van Betjeman & Barton”, vertelt Dineke. “De melanges, allemaal op basis van natuurlijke ingrediënten, zijn uniek. We bieden keuze uit circa honderd verschillende soorten thee en kruiden, van witte thee tot rooibos. We vinden het belangrijk om een onderscheidend lokaal tintje te geven aan onze winkels, dus bij de ‘Jan Eef’ kun je ook terecht voor een goede kwaliteitskoffie van Brandmeesters, een lokale koffiebrander.”

Ook voor de dagelijkse boodschappen

Natuurlijk vind je bij Betjeman & Barton allerlei aanverwante artikelen zoals theezeven, theepotten en dergelijke, evenals alles om van een gedekte tafel een feest te maken, zoals servies en bestek. Ook vind je er lekkernijen als chocolade (waaronder veganistische bonbons), koekjes, mooie olijfolie en goede confiture voor op je boterham. “We hebben nu bijvoorbeeld ook een leuke sangria lijn. Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau
- voor jezelf of voor iemand anders
- maar ook voor een goede thee als dagelijks gebruik, ben je bij ons aan het juiste adres. Met al ons lekkers is het iedere dag genieten.”

Het verhaal

Dineke en haar man kunnen hun passie voor producten met een verhaal helemaal kwijt in de winkel. “Onze delicatessen importeren we zelf en betrekken we van producenten die volledig gaan voor hun ambacht. Ons enthousiaste team vertelt je daar in de winkel graag meer over, dus loop vooral eens binnen!”

Betjeman & Barton Jan Evertsenstraat 23 H, Amsterdam 020-7059978 info@betjemanandbarton.nl www.betjemanandbarton.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula