bruisende zaken

Voor elke vrouw: een mooi passende broek

Voor elke vrouw: een mooi passende broek

01-09-2021

De naam zegt eigenlijk al genoeg: bij PUURBROEKEN in Hilversum verkopen ze…puur broeken! “In onze winkel hebben we zo’n veertienduizend damesbroeken liggen”, vertelt eigenaresse Mechteld Hobbelink trots. “Daar zit dus altijd wel een mooi passende broek voor jou tussen.”

Het verhaal van PUURBROEKEN begint in 2003. “Na het afronden van mijn studie werkte ik bij een modezaak”, begint Mechteld haar enthousiaste verhaal. “Daar kreeg ik op een gegeven moment de afdeling broeken toebedeeld en zo is mijn passie voor broeken met een goede pasvorm ontstaan. Ook doordat ik zelf vrij lang ben en weet hoe lastig het soms kan zijn om een mooi passende broek te vinden als je afwijkt van de standaardmaten.”

In alle soorten en maten

Mechteld weet uit eigen ervaring dus hoe blij je kunt worden als je uiteindelijk een goed passende en tevens mooie broek hebt gevonden. “Dat plezier gun ik ook andere vrouwen, vandaar dat ik in 2003 de gewaagde gok nam om mijn eigen winkel te openen met alleen damesbroeken in het assortiment. De eerste jaren gingen veel mensen er nog van uit dat ik wel op dat concept terug zou komen en het assortiment uit zou breiden met andere kledingstukken. Maar achttien jaar later doen we nog steeds waar we ooit mee begonnen: het verkopen van broeken in alle soorten en maten. Van lang tot kort (en alles ertussenin), van maat 30 tot maat 48, van hoogmodisch tot klassiek, van chique tot sportief en in diverse lengtematen tot en met lengtemaat 36. Oftewel: bij ons kan vrijwel elke vrouw slagen. Jong en oud komt dan ook bij ons over de vloer. We hebben hier zelfs weleens oudere dames die gezellig met hun kleindochters bij ons komen winkelen, waarna ze allebei met een broek (of zelfs meerdere broeken) weer naar huis gaan. Ontzettend leuk om dat te zien en om daaraan bij te mogen dragen.”

Eerlijk advies

Sowieso maakt haar werk Mechteld nog elke dag blij en datzelfde geldt voor haar vier collega’s. “We staan hier dan ook allemaal met heel veel plezier en enthousiasme in de winkel. Allemaal hebben we passie voor broeken en die passie delen we maar al te graag met onze klanten. Of ze nu gewoon binnenlopen om zelf even rustig rond te snuffelen of ons om advies vragen voor het vinden van de juiste broek, maakt wat dat betreft niet uit. Iedereen is meer dan welkom. We verkopen ook niet om het verkopen, maar zijn altijd eerlijk. Als een broek niet mooi zit, dan zeggen we dat ook gewoon en helpen de klant zoeken naar een alternatief dat wel mooi past. We willen immers dat klanten tevreden zijn met hun aankoop en ook thuis nog blij zijn als ze hun nieuwe broek weer aantrekken. Overigens bieden we ook een vermaakservice waardoor broeken die net nog wat verbetering kunnen gebruiken om echt mooi te passen – meestal binnen een uur – alsnog helemaal op maat kunnen worden gemaakt.”

Webshop

Wie een kijkje neemt op de website www.puurbroeken.nl zal daar al snel ontdekken dat de broeken eveneens online te bestellen zijn. “Een extra service die we bieden en die we tijdens coronatijd hebben geprofessionaliseerd. Desondanks zou ik iedereen toch aanraden, om als het ook maar even kan, gewoon naar de winkel te komen, zodat wij je kunnen adviseren en je ook daadwerkelijk diverse modellen kunt passen tot je het model hebt gevonden dat het best bij jouw lichaamsbouw past. Iedereen is immers anders waardoor ook een broek bij elke vrouw weer anders staat. En wij helpen je maar al te graag die broek te vinden die jou op het lijf geschreven is!”

Kerkstraat 85, Hilversum Tel . 035-6214229 Eigenaar: Mechteld Hobbelink www.puurbroeken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula