bruisende zaken

Voor de lekkerste vers gebrande noten,  zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en  nog veel meer!

Voor de lekkerste vers gebrande noten, zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en nog veel meer!

01-10-2019

Drie jaar geleden opende Ellen Papenburg de ambachtelijke speciaalzaak C’est Bon Hilversum de deuren aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Inmiddels zijn velen er al van overtuigd: hier vind je de lekkerste nootjes, zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en chocolade. Ook hét adres voor leuke cadeaus in oogstrelende verpakkingen.

Deze ambachtelijke speciaalzaak verkoopt niet alleen vers gebrande noten en zuidvruchten, maar ook koffie, thee en bonbons. “In het verre verleden had Hilversum twee C’est Bon winkels, dus veel mensen kennen de naam nog. Dat is zeker een voordeel voor mij. ‘Wat fijn dat jullie terug zijn’, zeggen mensen vaak en dat is ontzettend leuk om te horen”, aldus Ellen Papenburg.

In januari 2016 is Ellen gestart met C’est Bon Hilversum en vanaf die tijd kunnen liefhebbers hier dus weer hun lekkernijen inslaan. “Veel mensen weten ons inmiddels goed te vinden.

Als er evenementen zijn op de Gijsbrecht doen wij gezellig mee, zoals bijvoorbeeld met een braderie. We organiseren dan zelf ook een proeverij.” De notenwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, zelf staat Ellen geregeld in haar winkel. “Ik heb vier medewerkers die mij op parttime basis helpen, vooral op de drukke dagen en tijdens de feestdagen.” Het is een mooie, frisse winkel met een moderne en warme inrichting. “De uitstraling is precies zoals ik het voor ogen had. Het zit op een bijzondere locatie op de levendige Gijsbrecht van Amstelstraat. Voorheen was er een bank gevestigd. Ben je niet in de buurt, dan kun je de winkel ook van binnen bekijken op Google Streetview.” “C’est Bon is onderdeel van een inkooporganisatie, alle ondernemers zijn zelfstandig”, zegt Ellen. “We kopen veel gezamenlijk in, maar iedere vestiging heeft ook eigen onderscheidende producten. Onze bonbons zijn bijvoorbeeld van het merk Geruba en worden handgemaakt in Limburg. Ze zijn van de hoogste kwaliteit, dat proef je.” Het koffie-assortiment is van goede kwaliteit en bevat veel soorten, van mild tot pittig. “Voor elk koffieapparaat malen wij de koffie in de juiste maling. De thee liefhebbers worden op hun wenken bediend met meer dan zestig soorten thee van de beste kwaliteit.” “We verkopen ook kant-en-klare cadeaupakketten. Maar als je een eigen pakket wil samenstellen, kan dat natuurlijk ook. Dan maken wij samen met de klant een mooi pakket op maat. De regionale producten zijn een groot succes, klanten waarderen dit enorm. Een voorbeeld is Gooisch Bier dat in Hilversum wordt gebrouwen. Erg leuk om cadeau te doen natuurlijk!”

Kom een keer langs en proef van alle heerlijkheden die we in de winkel hebben

Gijsbrecht van Amstelstraat 182D 1214 BD Hilversum | 035-631 61 37 | www.cestbon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula