bruisende zaken

Alleen tevreden klanten leiden tot succes

Alleen tevreden klanten leiden tot succes

01-07-2019

Rotsvast is met twintig vestigingen een landelijk opererende organisatie op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer. Ze biedt (private) beleggers een totaalpakket aan diensten bij de aankoop, het verhuren en het beheer van woningen.

Alleen tevreden klanten leiden tot succes. Zo luidt het adagium van Rotsvast, zegt Douwe Weerstra, eigenaar van de vestigingen in Breda, Middelburg en Bergen op Zoom. “Wij zijn met ruim vierduizend verhuurobjecten, waarvan vijfhonderd direct beschikbaar, één van de weinige verhuurmakelaars die landelijk actief zijn. We kennen de woningmarkt tot in de haarvaten en dat maakt ons interessant voor beleggers die één of meerdere woningen willen aankopen en verhuren. Ons woningbestand varieert van een kamer voor driehonderd euro per maand tot een luxe, vrijstaande villa van zo’n zevenduizend euro per maand.” “Een totaalpakket van diensten dus. Allemaal met één doel: de belegger/woningeigenaar ontzorgen” Kennis van de markt Rotsvast adviseert en begeleidt beleggers bij de aankoop van woningen. “Dat doen we al een aantal decennia met succes”, zegt Douwe. “Beleggers weten ons goed te vinden. Rotsvast is bij het grote publiek bekend als verhuurmakelaar en beheerder van woningen. Als iemand een woning wil aankopen om te gaan verhuren, dan wil men graag weten wat die woning maandelijks aan huur kan opleveren. Wij kunnen dan precies vertellen welk rendement mogelijk is. Omdat we actief zijn in de regio en die regio ook goed kennen, kunnen we beleggers een scherp advies op maat geven. We kennen de (stads)wijken en dus de lokale situatie. Die kennis schept vertrouwen.” Op zoek naar een woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Rotsvast Breda | Academiesingel 40, Breda | 076-5220565 | breda@rotsvast.nl | www.rotsvast.nl Rotsvast Bergen op Zoom | Blokstallen 2b, Bergen op Zoom | 0164-745003 | bergenopzoom@rotsvast.nl Rotsvast Middelburg | Londense kaai 45 Middelburg | 0118-611412 | middelburg@rotsvast.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie