bruisende zaken

Geniet van een uniek avondje uit!

Geniet van een uniek avondje uit!

01-12-2022

Alle gerechten zijn geproefd, de mooiste wijnen zijn gekozen, de verbouwing is klaar en het team is gevormd. Kom je binnenkort ook een feestje vieren? Je bent van harte welkom bij The Mayor.

Het interieur van het restaurant is geïnspireerd op de Engelse jaren ‘20, veel Art Deco elementen en gestyld met een knipoog naar The Great Gatsby. Het pand is 90 meter diep en zal maar liefst drie verschillende ruimtes hebben met elk haar eigen functie en indeling.

In de voorste ruimte kun je in de fabuleuze lounge terecht voor een heerlijke cocktail, een glas wijn of huisgemaakte gin met tropische kleuren en smaken. De lounge heeft een chique uitstraling met mooie stoffen, donkerblauwe en -groene kleuren en chesterfield banken.

Als je dan een lange gang doorloopt, kom je in het restaurant. Hier kun je van de kookkunsten van de chef genieten vanuit de deels open keuken. Er wordt gekookt op een Green Egg met zoveel mogelijk lokale producten. Mooie, verse producten van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Achter het restauarnt kom je in een private dining gedeelte, een geheel af te sluiten ruimte waar je met twaalf mensen kunt zitten. Hier kan bijvoorbeeld een zakelijke lunch of presentatie gegeven worden. Het achterste gedeelte is een echt familierestaurant, met een barbecue in de tafel en een grote kinderspeelhoek met interactieve spellen.

Voor diner kun je reserveren via een Facebook DM aan The Mayor. Om gezellig te komen borrelen is reserveren niet nodig.

Markt 40, Etten-Leur | +31 (0)76 88 60 52 5 | info@the-mayor.nl | www.the-mayor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken