bruisende zaken

Kleinschalige kinderopvang voor ieder kind

Kleinschalige kinderopvang voor ieder kind

01-12-2022

Ruim 14 jaar geleden begon Hava Karahan in de kinderopvang. Het was meteen duidelijk dat hier haar hart lag. In februari 2022 opende ze in Etten-Leur de deuren van haar eigen kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang: BUNNY.

Inmiddels is BUNNY een bloeiende onderneming waar kinderen van 0-12 jaar heerlijk kunnen spelen en een tweede thuis vinden. “Mijn passie ligt bij kinderen”, aldus Hava. “Vanwege mijn ruime ervaring binnen de kinderopvang geloof ik er helemaal in. Ik ben er trots op dat ik het vanaf nul heb opgebouwd, samen met mijn team.”

Persoonlijk, warm en vertrouwd

“We zijn een kleinschalige kinderopvang. Het contact met kinderen en ouders is heel persoonlijk. De groepen zijn klein waardoor we kunnen inspelen op de individuele behoeften, we halen daardoor het beste uit ieder kind. Daarnaast hebben we een vast en stabiel team dat garant staat voor de beste zorg. De kinderen hebben met alle medewerkers een fijne band, het zijn vaste gezichten en het is net één grote familie. We doen ons best om iedere dag met z’n allen een veilige, vertrouwde omgeving te creëren waarin de kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Met respect en aandacht voor ieders achtergrond en cultuur. Bovendien heeft BUNNY geen wachtlijsten en zijn we vanaf 6.00 uur geopend.”

Iedere dag met plezier

edere dag zijn de kinderen spelenderwijs bezig met hun ontwikkeling. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. “We werken met een vaste dagindeling. Samen eten vinden wij heel belangrijk. Om die reden schuiven alle kinderen in de ochtend aan voor een boterhammetje en aan het eind van de dag voor een avondmaaltijd. Dat zit inbegrepen in het uurtarief. Via ons Ouderportaal kunnen ouders volgen wat hun kind gedurende de dag allemaal heeft gedaan. We gaan dagelijks naar buiten en op stap. Werken met kinderen is behoorlijk intensief, maar als kinderen aan het einde van de dag niet naar huis willen, weet je waar je het voor doet. Dat is het allermooiste compliment!”

Kinderdagverblijf Bunny | Wilhelminalaan 14, Etten-Leur | 06 - 33 44 09 0 9 | 076 - 78 58 768 info@kinderdagverblijfbunny.nl | www.kinderdagverblijfbunny.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken