column

Bruiloft aan het plannen? Trouwen in B&B vol liefde, Casa Valduggia

Bruiloft aan het plannen? Trouwen in B&B vol liefde, Casa Valduggia

01-06-2022

Laten we de liefde vieren in Italië

Kennen jullie Italië vooral van fijne vakanties, de lekkerste pizza’s en pasta’s, oude bouwwerken en heerlijke ijssalons? Dromen jullie van trouwen in het mooie Italië? Samen kunnen we jullie droom werkelijkheid maken, want Italië heeft er een locatie bij waar écht Italiaans getrouwd kan worden. Vorig jaar zagen kijkers in ‘B&B Vol Liefde’ hoe Vincent zijn B&B onderhanden nam, met wat hulp van de vrouwen die bij hem langskwamen en tegelijkertijd hem beter leerden kennen en leuke dingen met hem ondernamen. Inmiddels is hij gelukkig met zijn vriendin Jessica en staat er een B&B waar binnenkort zelfs getrouwd kan worden en waar de eerste bruiloften al gepland staan. “Wij zorgen dat de tuin op en top is en laten jullie van alles genieten” Jullie kunnen bij Casa Valduggia en weddingplanner Chantal, terecht. Daarvoor kunnen we nu samen met jullie een datum prikken en beginnen met de voorbereidingen. Van de meest romantische en compleet verzorgde trouwlocatie tot huisvesting van genodigde gasten. Aan alles wordt gedacht! Jullie kunnen kiezen waar de ceremonie wordt gehouden, hoe en waar de bruiloftsgasten worden ontvangen én waar – niet geheel onbelangrijk – de borrel plaatsvindt. Heerlijk dineren aan ronde tafels onder de bomen of aan een lange tafel op het overdekte terras. Zelfs jullie feest kan georganiseerd worden in de tuin. Wij werken met vaste, zoveel mogelijk lokale partners waardoor het ook écht Italiaans aanvoelt. Wij zorgen dat de tuin op en top is en laten jullie van alles genieten, zowel van de voorbereiding als de dag(en) zelf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via info@jawijwillentrouwen.nl of 06-33188192.

Chantal van Geel | +31 6-33188192 FACEBOOK: Ja wij willen trouwen | INSTAGRAM: jawijwillentrouwen | www.jawijwillentrouwen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire