column

Een gezond gewicht en meer zelfvertrouwen dankzij hypnotherapie

Een gezond gewicht en meer zelfvertrouwen dankzij hypnotherapie

01-06-2022

Wil jij graag afvallen, maar lukt het niet om dat vol te houden? Weet je niet zo goed waarom je er moeite mee hebt? En wil je weten wat jij echt nodig hebt om weer lekker in je vel te komen? Laat je dan begeleiden door mij, Linda Matijsen.

Veel mensen worstelen met hun gewicht. Daarom bied ik je goede ondersteuning, gericht op wat echt werkt voor jou. Maatwerk in voeding, de virtuele maagband of HypnoSlim bijvoorbeeld. Zo is het door middel van hypnosetechnieken mogelijk om te achterhalen waarom het je niet zo goed lukt om gewicht los te laten. Deze belemmeringen kunnen we vervolgens gericht weghalen. Zo kom jij lekker in je vel, krijg je meer en meer zelfvertrouwen en kun je tegenslagen veel beter aan.

Wil jij aan de slag met je gewicht op een manier die bij je past? Neem contact met me op voor een persoonlijk begeleidingstraject.

Je hoeft niet te blijven rondlopen met klachten. Laat mij je helpen. Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 info@limattivo.nl | www.limattivo-inhetbrein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur