column

Dé oplossing voor couperose en pigmentvlekken Effectief, veilig en snel!

Dé oplossing voor couperose en pigmentvlekken Effectief, veilig en snel!

01-02-2022

Merk je veranderingen aan je huid, omdat je’last’ krijgt van rode vaatjes (couperose) of bruine pigmentvlekjes? Vaak laat dit ons ouder doen lijken door de onregelmatige teint.

Bij couperose zien we vaak dat het erfelijk is. Pigmentvlekjes ontstaan meestal op latere leeftijd door zonschade die in de jongere jaren is opgelopen.

Wist je dat deze goedaardige huid-aandoeningen simpel en veilig te behandelen zijn door de huidtherapeut? Dit slechts met 1-3 behandelingen.

Wij werken in onze huidkliniek met een laser voor de behandeling van couperose en/of pigmentvlekken. We starten met een intakegesprek inclusief huidscan om precies te kijken om wat voor roodheid en/of pigment het gaat. Op die manier kunnen we de beste behandelmethode kiezen.

Heb jij last van roodheid of bruine pigmentvlekken in het gezicht? Maak een afspraak voor een gratis intake inclusief huidscan door onze huidtherapeut!

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019, 2020 & 2021!

www.huydkliniekmarlotte.nl | Klein-Zundertseweg 2, Sprundel | 0165-387081 |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur