column

Huidveroudering aanpakken? Dit is de ideale behandeling!

Huidveroudering aanpakken? Dit is de ideale behandeling!

01-01-2022

Of je nu gezegend bent met goede genen of er al jaren een effectieve skincare routine op nahoudt, vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met huidveroudering. Waarom een anti-aging behandeling als ik al iedere dag de juiste producten gebruik, is dat dan niet genoeg?

Het antwoord is dat het zeer effectief werkt als je je huid iedere dag verzorgt met de juiste producten om huidver-oudering tegen te gaan. Dat vormt een goede basis. Wil je nét wat effectiever te werk te gaan en sneller resultaat zien? Dan werkt het goed om een behandeling ernaast te doen.

Dé behandeling voor huidveroudering

Een van de meest effectieve behandelingen voor huidveroudering is microneedling. Misschien beter bekend als Dermapen behandeling. Met de Dermapen gaan we op natuurlijke wijze de huid weer aanzetten tot de aanmaak van collageen en elastine.

Hoe werkt dit dan?

Met de Dermapen maken we minuscule kanaaltjes in de huid. Dit is een natuurlijke procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Tevens zorgt het ervoor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer méér in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Vooraf bereiden we de huid voor met een peeling in onze kliniek.

Twijfel je nog of ben je benieuwd wat een Dermapen behandeling voor jouw huid kan betekenen?

Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019, 2020 & 2021!

www.huydkliniekmarlotte.nl | Klein-Zundertseweg 2, Sprundel | 0165-387081 |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire