bruisende zaken

haarvrije en strakke huid!

haarvrije en strakke huid!

01-01-2022

Scheren gaat altijd lekker snel, maar het gevolg is vaak beschadigingen van de bovenste huidlaag, jeuk en rode bultjes. En vaak hebben we dezelfde dag alweer stugge stoppels en soms zelfs ingegroeide haren.Kies daarom voor definitief ontharen!

Start dit jaar met kuren voor een...

Hivall Beauty Care werkt met het hoogwaardige Medcos IPL-apparaat. ‘IPL’ staat voor ‘intense pulsed light’ dat is hoog energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met het IPL een lichtflits afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien. Ideaal dus om uw overbeharing echt goed te behandelen!

Deze herfst starten met de kuur en komende zomer genieten van een gladde huid!

Voordat we starten met deze behandeling, is er een intake, waarbij we de tijd nemen om een goede uitleg te geven over de methode en kijken of jouw huid en haren hier-voor geschikt zijn.

Oktober IPL maand!

Heel de maand oktober kan je een intake afspraak inplannen voor een duidelijke uitleg en een gratis test behandeling ondergaan van de zones naar keuze (voor alle zones die nog niet door ons behandeld zijn).

Tijdens deze test sessie behandelen we de gewenste zones volledig. Dus geen test flits waar bijvoorbeeld maar een halve oksel behandeld wordt. We behandelen naar keuze je volledige oksels, benen, bikini…Alleen zo kan je écht ervaren wat definitief ontharen inhoudt.

Plan in oktober een IPL behandeling in en maak gebruik van onze 2+1 zone gratis, waarbij de goedkoopste zone gratis is.

Een behandeling is mogelijk wanneer er voelbaar vet aanwezig is op een bepaalde plek. Na drie behandelingen is het overgrote deel van de mensen tevreden met het resultaat.Tussen de behandelingen zit een periode van acht tot twaalf weken.

Na een paar behandelingen zie je resultaat en het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de behandelingen doorgaan met het afvoeren van vet! De volgende gebieden kunnen worden aangepakt: billen, heupen, bovenarmen, taille, buik en bovenbenen.

Cryolipolyse: Buik,lovehandles & zadeltassen

Onder de deelnemers worden twee bonnen van € 250,- weggeven! Iedereen die een nieuwe zone de eerste keer door ons laat behandelen, mag hier aan mee doen.

Actie: uw eerste plaatsing van € 175,- nu € 98,-

WIN WIN WIN! IPL flits & cryolipolyse

Ieder mens heeft een eigen gezicht. Een eigen huid. En een eigen gevoel voor schoonheid. Lichaamsverzorging is daarom heel persoonlijk. Dat vraagt om persoonlijke aandacht.

Een gebalanceerde combinatie van specifieke uiterlijke en innerlijke verzorging helpt daarbij om het lichaam in goede conditie te houden. Dat geldt, vind ik, voor iedereen.

Sinds januari 1999 werk ik met veel passie en plezier in mijn salon in Etten-Leur om mensen een fijne en ontspannende tijd te bieden, een stralende en gezonde huid te geven en huid- en voetproblemen aan te pakken. Graag tot ziens in mijn salon!

Plan in januari een IPL behandeling in en maak gebruik van onze 2+1 zone gratis, waarbij de goedkoopste zone gratis is.

Amberveld 14, Etten-Leur | 076-5030490 info@hivallbeautycare.nl | www.hivallbeautycare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie