bruisende zaken

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

01-01-2021

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn goed voor je. Erin slagen daar balans in te vinden, is wat anders. Bij Total Body WorX bieden wij allerlei soorten fitness en groepslessen aan en diverse programma’s voor gezonde voeding. Zo zit er altijd wel iets bij wat bij je past en wat je ook nog eens heel leuk gaat vinden. Wij kijken persoonlijk naar wat goed voor je is en weten met een geweldige motivatie iedereen aan het bewegen te krijgen.

De sportschool, waar je jezelf kunt zijn!

De eigenaresse, Anja Bastiaansen, heeft van haar passie haar werk gemaakt. In Rijsbergen heeft ze haar sportschool Total Body WorX met meer dan driehonderd vierkante meter sportruimte. Zij is echt een sportmens in hart en nieren, zonder te bewegen kan ze niet leven. Het is de rode draad in haar leven. Ze heeft meer dan 36 jaar fitnesservaring en voorheen deed ze aan paardrijden, voetbal, turnen en karate. Elke keer als ze iets bijleert, vindt ze het fijn om die kennis door te geven. Haar missie is om heel Rijsbergen en omgeving in beweging te krijgen, omdat bewegen de energie is voor lichaam en geest; het geeft je een gelukkig gevoel.

Bij Total Body WorX kun je terecht om te bewegen, maar ook voor voeding en sociale contacten. Je vindt er een ontvangstruimte, kleedlokalen met douches, twee fitnesszalen, workoutzaal en ook workoutplekken buiten.

Je kunt er onder begeleiding of zelfstandig fitnessen. We werken met diverse schema’s, maar natuurlijk kan je ook zelfstandig aan de slag. Samen kunnen we zorgen dat je je doel bereikt.

Er worden groepslessen gegeven zoals Zumba, Spinning, Yoga, diverse HIIT, BBB, Stretch & FleX, Pump en Bootcamp. De groepen zijn niet groter dan twaalf personen.

Er worden regelmatig workshops gegeven zoals Aerial yoga. Het team van Total Body WorX is gemotiveerd met gevarieerde kennis en helpt je graag je doel te bereiken.

Total Body WorX in Rijsbergen is een sportschool voor iedereen. Onze sportschool is erg laagdrempelig. De vriendelijkheid en gastvrijheid van Anja en haar team spelen een grote rol. Hier voelt iedereen zich thuis!

Aantrekkelijke tarieven, strippenkaart of losse les mogelijk

Antwerpseweg 8 Rijsbergen | 06-29502104 | info@totalbodyworx.nl | www.totalbodyworx.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen