bruisende zaken

Onze unieke kleuradvies voor jouw perfecte look!

Onze unieke kleuradvies voor jouw perfecte look!

01-03-2024

Wees die kleurrijke verschijning! Van subtiel tot extreem, wij staan voor je klaar.

Wij gaan net een stapje verder als het gaat om kleuradvies. Wij geloven dat de juiste kleur niet alleen jouw uitstraling versterkt, maar ook het beste in jou naar boven haalt. Daarom maken wij gebruik van zowel contrastanalyse als kleuranalyse om te bepalen welk kleurtype het beste bij jou past. Met deze unieke aanpak streven we ernaar om jouw ware schoonheid te onthullen en je te helpen stralen met de perfecte kleuren die bij jou passen.

Bij het kleuren van je haar staan we ook altijd stil bij de gezondheid van je haar. We maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke kleurproducten die je haar beschermen en voeden. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze kleurbehandelingen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk zijn, zodat we bijdragen aan een schonere planeet.Tot binnenkort bij ‘The Glambar by Anouk’!

Maak online een afspraak VIA onze website

Tongelresestraat 427 Eindhoven | 040-2027061 | info@theglambarbyanouk.nl | www.theglambarbyanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best