bruisende zaken

Alles voor jouw auto…  en meer!

Alles voor jouw auto… en meer!

01-12-2022

Al sinds 1982 een gevestigde naam in de regio: Vakgarage Van Limpt. “Mijn vader is deze zaak begonnen en sinds 2010 sta ik aan het roer”, vertelt eigenaar Marco van Limpt trots. “Nog steeds hanteren we dezelfde normen en waarden op het gebied van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, maar dan wel gecombineerd met de modernste technieken en heel veel kennis en ervaring, ook als het om de nieuwste ontwikkelingen gaat.”

Vakgarage Van Limpt is een allround autobedrijf waar je als klant terechtkunt voor het volledige pakket. “Van onderhoud tot reparatie, van airco’s tot apk en van een accuservice tot pechhulp of een wintercheck, om maar wat voorbeelden te noemen. Daarnaast verkopen we auto’s
- met name occasions
- in alle soorten, maten en prijsklassen en zijn we tegenwoordig ook de partij waar je moet zijn als je geïnteresseerd bent in het leasen van een auto, zowel zakelijk als privé. We helpen je niet alleen bij het vinden van de juiste leaseauto, maar verzorgen vervolgens ook het onderhoud ervan.”

Vakgarage

Dat ze allround zijn, is natuurlijk een enorm pluspunt, maar daarnaast zijn er volgens Marco nog wel meer redenen te noemen waarom je voor Vakgarage Van Limpt zou moeten kiezen. “We werken ontzettend servicegericht en denken graag met onze klanten mee. Daarnaast volgen we regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en daar ook op in te kunnen spelen. Bovendien vormt het feit dat we zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage zowel voor onszelf als voor onze klanten een meerwaarde, onder andere in de vorm van een stukje extra zekerheid en vertrouwen en dat tegen een eerlijke prijs.”

Ben je benieuwd of ze bij Vakgarage Van Limpt ook iets voor jou kunnen betekenen? Ga dan vooral zelf eens een kijkje nemen of informeer naar de mogelijkheden.Onbezorgd en veilig de weg op!

De Witstraat 23, Veldhoven Tel . 040-2539861 www.vakgaragevanlimpt.nl Eigenaar: Marco van Limpt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt